Gândește pozitiv!
Gândește pozitiv!

Logica din spatele acestui îndemn se bazeaza pe Teoria Rezonanței. Dacă gândești pozitiv vei atrage un val de energii pozitive în direcția ta iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Legea Atracției Universale spune ca Universul rezonează cu simțirile noastre. Pentru cel ce gândește pozitiv fiecare clipă este o oportunitate de a experimenta bucuria.

Gândurile de succes şi reuşită ne pun în rezonanță cu energiile succesului. Gândurile haotice, preponderent negative ne pun în rezonanţă cu energiile specifice eşecului, greşelii, deziluziei. Dacă îi vei analiza cu atenţie pe cei care sunt foarte norocoşi sau plini de succes, vei remarca faptul că toţi sunt plini de optimism şi încredere în ei înşişi.

Atunci cand ești pozitiv nimic din stările negative nu te poate atinge pentru că tu nu le atragi. Nu este pură întamplare că unii oameni par a atrage mereu ghinionul în timp ce unora li se întamplă doar lucruri pozitive și par a avea parte de un fel de protecție divină.

Este obligatoriu să gândești pozitiv!
Astăzi ești ceea ce ai gândit ieri!
Mâine vei deveni ceea ce gândești acum!
ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top