Dumnezeu râde
"Cred că Dumnezeu râde de mine! Stă acolo  sus și cred că se strică de râs!" - ni se întâmplă să spunem adesea.
Cei mai mulți credincioși cred că nu se cuvine "să luăm în râs numele Domnului". Parerea mea este ca Dumnezeu are umor. Altefel, cum ar fi posibil să știm a râde încă de la naștere?
Și, cum suntem făcuți după chipul și asemnarea lui, concluzia mea este: Dumnezeu are umor!



Hai să râdem și noi împreună cu El.



Un țigan pe malul unui lac pescuia. Văzând că nu prinde nimic spune:    
 -"Dă-mi Doamne și mie un pește mare, că dacă îmi dai o să fac și eu o mâncare la puradei și o să-i dau și vecinului și la toata mahalaua."
Dumnezeu, auzind rugămintea țiganului, îi dă un pește mare de abia putea să-l țină în mâini.
La care țiganul răspunse:
- Doamne, da' sa vezi ce cal îmi iau și ce trăsură de mă plimb toată ziua.
Și, în acel timp peștele se zbătu și cazu în apă, la care țiganul:
- Stai Doamneeeeeeeee, ce, nu știi de glumă?"



Un tâmplar și un bețiv mor în aceeași zi. Ajung în rai în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu: Tâmplarule, tu mergi la tâmplarie iar tu bețivule mergi la bar.
Tâmplarul sare în sus de nervi, că el a lucrat toată viața și-l întreabă pe Dumnezeu de ce l-a trimis la atelier. La care Dumnezeu îi răspunde:
- Bine, bine, când îți dădeai cu ciocanul peste degete spuneai "Dumnezeul  mă-tii", iar bețivul când bea "Doamne ajută"!!!
 
Dumnezeu a facut lumea ... și s-a odihnit. Apoi a facut bărbatul ... și s-a odihnit. Apoi a făcut femeia ... și ... nu s-a mai odihnit nimeni.
 
Dumnezeu îi dă lui Sf. Petru deșteptăciunea să o împartă pe pământ! Acesta dă la unii prea mult și rămane fără deșteptăciune pentru alții! Se duce la Dumnezeu și-i spune ce s-a întâmplat, la care Dumnezeu îi zice:
- Lor, dă-le câte o diplomă de inginer!

Învață să râzi mai des! Așa vei atrage spre tine oameni care au simțul umorului dezvoltat!
Am puterea să mă vindec!
Afirmația reprezintă formularea unui adevar pe care ar trebui să încercăm sa ni-l însușim în viață. Se spune că suntem ceea ce mâncam. Ar fi mai adevarat să spunem: „Suntem ceea ce gândim.“ Pentru că mințile noastre influențează realitatea a ceea ce suntem zi de zi, pas cu pas. Gândurile noastre ne influențează, într-o mare masură, starea de sănătate fizică.

Găndurile există.

Cuvintele, care sunt expresia materializată a gândurilor, au o putere foarte mare, mai ales daca le rostim concentrându-ne. Simplul fapt ca te gândesti la oboseală îti poate submina energia. Întărind acest gând prin cuvinte,„sunt extenuat“ deși nu esti, conferi forță gândului respectiv. Este valabil și invers. Dacă te simți obosit, dar, brusc, atenția îti este îndreptată către altceva, oboseala va începe încet, încet să dispară.

Esti ceea ce gândești.



Obiceiurile noastre sunt înrădacinate în subconștientul nostru. Prin urmare, chiar și atunci când încercăm să le schimbăm, ne trezim trași înapoi, în mod repetat, chiar împotriva voinței noastre. Afirmațiile conștiente, atunci când sunt repetate într-o stare de concentrare profundă, pot produce transformări la nivelul subconștientului nostru. Suntem mai mult decât ceea ce gândim în mod conștient. 

Pentru a ne vindeca, trebuie sa facem ordine în subconștientul nostru.
Repetă în mod conștient: "Am puterea să mă vindec!"

În spatele minții noastre omenesti se află Conștiința Divină. Eliberează-te de ceea ce te apasă, de ceea ce nu te lasă să mergi mai departe. Forța de care ai nevoie este în tine. Trebuie doar să fii conștient de ea.

Puterea credinței este cea care-ți va arăta cum.
Crede în copilul tău!
Dorința parinților de a avea copiii perfecți îi face, în ziua de azi, pe mulți părinți să privească cu teamă venirea pe lume a propriilor lor copii. Am citit, mai nou, că o clinica de fertilitate din New York le oferă părinților posibilitatea de a alege sexul copilului care urmează să se nască.
Fiecare copil este unic.
Fiecare om este la fel de minunat ca întreaga creație. Fiecarui om Dumnezeu îi dă anumite daruri. Unele se văd imediat ca: frumusetea, harnicia, îndemânarea... altele se vad mai tarziu... Einstein, ca mulți alții, a fost un elev mediocru... Asta nu l-a impiedicat să devină un geniu care, prin descoperirile sale, a marcat întreaga umanitate. Privește fetele copiilor din jurul tău: unul poate va fi sculptor, altul un mare informatician, ea pictoriță, ea manager, ei medici etc.

Copilul tău este așa cum îl vezi
Privește-l cu îngăduință, arată-i dragostea ce i-o porți, ocrotește-l și îndrumă-l. Fii iertător.
Care este sensul vieții? Să fim celebri? Scopul vieții este să fim oameni, să învățăm și să iubim, să greșim, să cădem și să ne ridicam... Să avem credința ca va fi bine...

Încrederea pe care i-o arăți copilului tău este încrederea în sine însuși pe care o va avea mai târziu omul din el!

Ai încredere în omul care este copilul tău!
Gândește pozitiv!
Gândește pozitiv!

Logica din spatele acestui îndemn se bazeaza pe Teoria Rezonanței. Dacă gândești pozitiv vei atrage un val de energii pozitive în direcția ta iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Legea Atracției Universale spune ca Universul rezonează cu simțirile noastre. Pentru cel ce gândește pozitiv fiecare clipă este o oportunitate de a experimenta bucuria.

Gândurile de succes şi reuşită ne pun în rezonanță cu energiile succesului. Gândurile haotice, preponderent negative ne pun în rezonanţă cu energiile specifice eşecului, greşelii, deziluziei. Dacă îi vei analiza cu atenţie pe cei care sunt foarte norocoşi sau plini de succes, vei remarca faptul că toţi sunt plini de optimism şi încredere în ei înşişi.

Atunci cand ești pozitiv nimic din stările negative nu te poate atinge pentru că tu nu le atragi. Nu este pură întamplare că unii oameni par a atrage mereu ghinionul în timp ce unora li se întamplă doar lucruri pozitive și par a avea parte de un fel de protecție divină.

Este obligatoriu să gândești pozitiv!
Astăzi ești ceea ce ai gândit ieri!
Mâine vei deveni ceea ce gândești acum!
"Crede și nu cerceta"
Nu de puține ori, ni s-a întâmplat să ne revoltăm la auzul acestor cuvinte rostite de-a lungul timpului de persoane mai puțin avizate cât și de preoți. Ce fel de Dumnezeu este acela care vrea sa ne țină în neștiință? Oare cunoastrerea nu ne duce mai aproape de Adevăr?

Evanghelia dupa Matei (Capitolul 7)

1. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
2. Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.
...

7. Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.
...


Dacă citim Biblia vom vedea ca nicăieri nu apare acestă sintagma: "Crede și nu cerceta".
Îndemnul „Crede si nu cerceta” a apărut pe vremea lui Arie ereticul, care tăgăduia dumnezeirea Domnului Iisus Hristos, şi acest concept a fost dat de biserică credincioşilor tocmai în acest context, de a nu cădea în erezia lui Arie.

Adevărata cunoaștere ne face mai puternici, mai încrezători, mai aproape de Dumnezeu.
Credința în Dumnezeu nu trebuie să fie oarbă. Dar, oare nu ne-a dat el destule dovezi ale existenței Lui?
Dacă întrebi un credincios care este dovada că Dumnezeu există, îți va raspunde că pur și simplu există. Dovezile sunt în tot ce ne înconjoară. Fiecare om este dovada existenței lui Dumnezeu. Noi suntem parte a întregului.

Secretul dezvaluit de multe persoane care au reușit în viață este Credința că este posibil, Credința în Dumnezeu fără să cerceteze mijloacele. Dacă poți să faci și tu la fel, fă-o!


Crede și nu cerceta!
Lucruile se vor petrece conform credinței tale. Dumnezeu îți dă dovezi în momentele tale de liniște.
ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top