Băiatul meu blond cu ochii negri
Legea Atracției, iar si iar...



Îmi aduc aminte de sora mea. Își dorea tare mult un copil, de fapt îşi dorea un baiat. Țin minte că vorbea cu el tot timpul când era însărcinată. Îmi spunea: "Băiatul meu va avea părul blond, tenul alb - ca mine și ochii negri". Îmi povestea despre copilul ei încă nenăscut. Îmi spunea ce caracter va avea, ce copil minunat este. Era, pur și simplu, fermecată de baiatul ei... Când a trebuit să-și facă Rh-ul a apărut o problemă...nu era compatibilă cu soțul (rh-ul ei era negativ și al soțului pozitiv). Țin minte că eu m-am speriat tare. Ea era linștită și-mi spunea:" Nu-mi fac nici un fel de problemă. Băiatul meu va avea Rh-ul negativ și grupa mea de sânge". Și așa a fost. Băiatul ei este blond, are tenul alb și ochii negri, are grupa ei de sânge, la fel și rh-ul.


Sora mea, fără să știe a aplelat la Legea Atracției. A primit ceea ce și-a dorit. Ea a știut ce-și dorește. Ea şi-a vizualizat copilul. Și s-a bucurat de asta înainte de a primi confirmarea.

Regula este: "Cere, bucură-te şi aşteaptă liniştit să primeşti!"
Cum să faci bani?
"Cum să faci bani ușor", "Bani pe net", "Cum să faci bani pe blog", "Bani online" etc - și gata, crezi ca alții mai deștepți ca tine au găsit formula magică de a face bani. Tu ce îți dorești? O casă? O masină? Să călătorești? Crezi ca toate astea înseamnă bani și fără ei nu poți să faci nimic. Crezi că banii îți aduc tot ceea ce visezi? Și tu crezi că banii îți aduc fericirea?

Legea Atracției  spune simplu: "Trebuie doar să vizualizezi ceea ce-ți dorești".

Daca vrei o casă gândește că deja o ai, vizualizeaz-o, cu cât mai profund cu atât mai bine. Nu te gândi că nu ai banii necesari să o cumperi.Trebuie doar să crezi că o vei avea și nu cândva, poate... ci acum, aici, cât mai repede cu putiiță. Și vei avea casa pe care ți-o dorești.





Dacă vrei o mașină poți alege și marca, și tapițeria, și culoarea. Trebuie doar să o vizualizezi. Gândește-te ca ești deja la volanul ei, că o ai, că o conduci. Nu te mai gândi la banii pe care nu-i ai să o cumperi. Nu ai nevoie de ei. Trebuie doar să crezi că vei avea mașina visată. Bucură-te de ea, doar este mașina ta. Universul va avea grijă să-ți dea tot ceea ce-ți dorești. Lasă-l pe el să-și facă treaba. Ceea ce ai tu de făcut este simplu. Bucura-te de ceea ce ai deja!



Dacă îți place să călătorești, ce te oprește? Banii? Sunt doar simple hârtii. Nu ai nevoie de ei. Bani au mulți oameni și degeaba... Ție îți place să vizitezi locuri necunoscute, exotice, îți plac marea, muntele, Parisul, Moscova, piramidele. Unde vezi tu aici bani. Vizualizează ceea ce vrei să vizitezi și, cu siguranță vei ajunge acolo. Nu banii te împiedică ci lipsa ta de credință că este posibil să ajungi acolo unde visezi.

Orice vis este posibil, banii sunt un mijloc nu un scop. Vizualizează un morman de bani în care să te scalzi, numai așa... ca distracție și vei vedea ca este posibil. Într-o zi te vei trezi în aceasta ipostază și iți vei aduce aminte că deja te-ai bucurat de asta.
Banii sunt un mijloc, nu un scop!!! Legea Atractiei funcționează și în cazul ăsta.
Asta este Legea Universală - Legea Atracției!

Mie mi s-a întâmplat - Legea Atractiei funcționează
Mult timp m-am gandit la această Lege Universală - Legea Atracției și la cum funcționează.
Se discută despre ea în toate mediile, în toate ocaziile și la orice nivel. Pentru omul mai puțin avizat, este mai greu de "procesat". "Lasa-mă cu prostiile astea!" sau "Știu și eu ce să zic?" sunt doar câteva răspunsuri pe care le-ar putea da cel ce absorbit de cotidian respinge fără dubiu această teorie. Deși conștient de cele câteva dovezi pe care viața i le-a scos în cale, pune totul pe seama hazardului. "A fost o simplă coincidență!" - ar spune cel ce care crede ca doar întâmplarea i-a făcut să se cunoască când tocmai pierduse trenul.

Dupa ce am citit "The Secret", m-am gândit că nu ar fi rău să încerc să aplic un principiu simplu: "Crede și lucrurile se vor petrece întocmai".


Era o dimineață de iarnă, mă pregăteam să plec la muncă. Serviciul meu era undeva în afara Bucureștiului. Transportul era asigurat parțial de către societatea la care lucram. Astfel că până la Gara de Nord trebuia să iau metroul. În acea dimineață, am realizat ca voi pierde metroul și implicit microbuzul firmei. În drum spre metrou, uitându-mă la ceas, am gandit astfel:"Voi pierde metroul, dar la doua minute va veni altul și, astfel, voi ajunge la timp să iau microbuzul." Și, brusc m-am liniștit... Am început să zâmbesc fiind convinsă ca așa se va întâmpla.
Lucrurile s-au petrecut întocmai.


Hazard sau era pur și simplu Legea Atracției?
ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top