Divinația și Legea Atracției : adevăr sau provocare?
Din cele mai vechi timpuri omul a fost tentat să apleze la diferite mijloace prin care își putea vedea viitorul. Astfel, a apelat la diverse procedee divinatorii mai ales în momente grele ale vieții. Ce legatură are asta cu Legea Atractiei?
Păi aparent, niciuna. Privind însa din perspectiva că tot ceea ce gândim se materializează mai devreme sau mai târziu, perspectiva este alta.

Fie și în joacă, fiecare dintre noi am apelat măcar o dată în viață la o vecină care știe să ghicească sau la propriile noastre cunoștințe făcându-ne singuri pasențe cu niște banale cărți de joc.
Care este legatura dintre Legea Atracției și Divinație - de orice fel ar fi ea?
Gândurile noastre se materializează.
Astfel, este foarte ușor ca cineva, mai mult sau mai puțin priceput în Arta Divinației și care emite afirmații despre viitorul nostru, "să prevadă întocmai". Aceasta se produce datorită vibrațiilor emise, care ne pot accentua propriile temeri.
Ca și exemplu: dacă ni se comunică că ne vom îmbolnăvi în viitorul apropiat și noi ne știm deja cu ceva probleme de sănătate, este foarte probabil ca așa să se întâmple. Temerile noastre sunt în acest fel întărite. In acest sens, se știe, că adevarații maești în Divinație nu vor prezice niciodată evenimentele catastrofale chiar dacă ei le văd.

Legea Atracției și dorința de schimbare
Dorința de schimbare este ceva firesc și necesar. Fără ea nu există evoluție.Ce te faci însă dacă de fiecare dată când încerci să faci câțiva pași simți cum ești tras înapoi? Legea Atractiei spune că nimic nu este imposibil. Greu este startul. Este ca și cum ai vrea să pornești cu viteza a 3-a de pe loc. Pentru început, ar fi bine să nu fii prea aspru cu tine atunci când greșești și să pornești cu a 1-a. Vechile obiceiuri sunt cele care și-au făcut drum spre latura ta mai puțin conștientă. Este ca un drum bătătorit. Dar, o dată cu trecerea timpului, dacă începi să treci din ce în ce mai rar pe acolo, drumul o să dispară. Gândurile noastre sunt ca urmele pașilor în nisip: pentru câteva fracțiuni de secundă ne-au însoțit tălpile dar nu vor rămâne acolo pentru totdeuna, timpul le va șterge. Deci, conform teoriei Legii Atracției, dacă dorim să se producă schimbarea, trebuie să ne schimbăm felul de a gândi.

Schimbarea presupune câteva faze:
Orbirea
În această fază, problema practic nu există, oamenii se opun posibilității unei schimbări.
Chiar dacă cei din jur ne spun că este ceva în neregula cu noi sau în atitudinea noastră, noi nu suntem de acord cu ei și nu suntem încă pregătiți pentru schimbare. Refuzăm ideea că avem nevoie să facem o schimbare în viața noastră și rezistăm tenace oricăror tentative care ni se oferă pentru a realiza schimbarea.
Contemplarea
Oamenii aflați la acest nivel au acceptat necesitatea schimbarii, au ajuns la concluzia că trebuie să se perfecționeze, să se corecteze, să se îndrepte și au început să se gândeasca cum ar putea să o facă.
Sunt deschiși să vorbească despre asta dar nu sunt gata să se înhame cu tot sufletul la un proces de schimbare; au o atitudine ambivalentă.
Pregatirea
Oamenii  încep să se focalizeze pe soluții: cum sa devină mai buni, să se perfecționeze, ies din starea de victimă, întrevăd deja soluțiile. Este vremea formulării planului de acțiune.  În această etapă se remarcă creșterea încrederii în sine
Actiunea
Apar schimbări vizibile.
Are loc transformarea vechilor obiceiuri.


Secretul unei schimbări rapide?
Credința ca este posibil!
Secretul reușitei?
Atrage prin gândurile tale pozitive soluțiile schimbării.
ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top