Bioenergia și Legea Atracției
Mărturisesc ca am avut întotdeauna o atracție față de lucrurile care sunt mai greu explicabile. 
Bioenergia este unul dintre acestea. Cu ajutorul bioenergiei ne putem echilibra energetic. Necesitatea acestei echilibrări apare în lipsa unui contact nemijlocit cu energiile telurice și cosmice. Energia cosmică, din cauza betonului și a fierului din structura de rezistență a clădirilor, nu mai poate fi captată. Mersul desculț prin iarbă sau îmbrățișarea unui arbore sunt forme de încarcare cu energie. Interacțiunea nemijlocită cu mediul natural, cu energia telurica,  produce o reechilibrare energetica naturală a organismului. Gândirea sau starea de spirit ne poate influenţa câmpul energetic şi, implicit, starea de sănătate fizică şi mentală. Bioenergoterapeuții sunt cei care au capacitatea de a localiza şi de a echilibra aceste energii.

Gândirea ne influenţează câmpul energetic.


Câmpul energetic (aura umană) este întreţinut de gândurile pe care le avem, de stările sufleteşti prin care trecem sau chiar de câmpul energetic al altor persoane cu care intrăm în contact.
Astfel, gândirea sau starea psihică negativă dezechilibrează câmpul energetic, afectând organismul.
Puterea psihoenergiei depinde de gândirea noastră. Fiecare gând, pune în mișcare particule din biocampul nostru, le ține în câmpul nostru sau le trimite în afara lui. De aceea, este foarte important ce gândim. Fiecare gând înca neformat, nepronunțat, deja a și ajuns la destinație.
Gândurile de aceeași polaritate și frecvență (fie pozitivă, fie negativă) se adună, se măresc în volum și ne influențează viața în bine sau în rău, direct proporțional cu intensitatea acestora.
Gândurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmează, ne echilibrează fizic și psihic, ne ajută să comunicăm mai bine, să reușim în rezolvarea problemelor, să vedem viitorul cu optimism, ne ajută să ne menținem structura câmpului energetic, primită prin naștere, într-un echilibru armonios, să păstram sănatatea corpului fizic și să trecem mai ușor prin toate încercarile vieții.
Gândurile pozitive vibrează la un nivel înalt și ne ridică în plan spiritual. Ne ajută să ne realizăm și în toate celelalte planuri: fizic, psihic, material și psihoemoțional.
Gândurile negative de invidie, gelozie, ură, mânie, bârfele, blestemele, toate nemulțumirile au vibratii de frecvență joasă.  Ori de câte ori ne dorim un lucru foarte mult, noi îl construim în plan mental. Orice gând distrugator începe să existe la acel nivel de vibrații joase. Cu cât se strange mai multă energie negativă în câmpul nostru energetic, cu atât mai mult ne dezechilibrăm și energetic și fizic și psihic și spiritual. Întotdeauna îi invinovățim pe ceilalți dacă nu ne merge bine în toate, dacă suntem indispusi, disperați, necajiți însă adevaratul vinovat suntem noi înșine.
Bioenergoterapia este cea care ne poate ajuta să o luăm de la capăt.

ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top