Divinația și Legea Atracției : adevăr sau provocare?
Din cele mai vechi timpuri omul a fost tentat să apleze la diferite mijloace prin care își putea vedea viitorul. Astfel, a apelat la diverse procedee divinatorii mai ales în momente grele ale vieții. Ce legatură are asta cu Legea Atractiei?
Păi aparent, niciuna. Privind însa din perspectiva că tot ceea ce gândim se materializează mai devreme sau mai târziu, perspectiva este alta.

Fie și în joacă, fiecare dintre noi am apelat măcar o dată în viață la o vecină care știe să ghicească sau la propriile noastre cunoștințe făcându-ne singuri pasențe cu niște banale cărți de joc.
Care este legatura dintre Legea Atracției și Divinație - de orice fel ar fi ea?
Gândurile noastre se materializează.
Astfel, este foarte ușor ca cineva, mai mult sau mai puțin priceput în Arta Divinației și care emite afirmații despre viitorul nostru, "să prevadă întocmai". Aceasta se produce datorită vibrațiilor emise, care ne pot accentua propriile temeri.
Ca și exemplu: dacă ni se comunică că ne vom îmbolnăvi în viitorul apropiat și noi ne știm deja cu ceva probleme de sănătate, este foarte probabil ca așa să se întâmple. Temerile noastre sunt în acest fel întărite. In acest sens, se știe, că adevarații maești în Divinație nu vor prezice niciodată evenimentele catastrofale chiar dacă ei le văd.

ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top