Cum să faci bani?
"Cum să faci bani ușor", "Bani pe net", "Cum să faci bani pe blog", "Bani online" etc - și gata, crezi ca alții mai deștepți ca tine au găsit formula magică de a face bani. Tu ce îți dorești? O casă? O masină? Să călătorești? Crezi ca toate astea înseamnă bani și fără ei nu poți să faci nimic. Crezi că banii îți aduc tot ceea ce visezi? Și tu crezi că banii îți aduc fericirea?

Legea Atracției  spune simplu: "Trebuie doar să vizualizezi ceea ce-ți dorești".

Daca vrei o casă gândește că deja o ai, vizualizeaz-o, cu cât mai profund cu atât mai bine. Nu te gândi că nu ai banii necesari să o cumperi.Trebuie doar să crezi că o vei avea și nu cândva, poate... ci acum, aici, cât mai repede cu putiiță. Și vei avea casa pe care ți-o dorești.





Dacă vrei o mașină poți alege și marca, și tapițeria, și culoarea. Trebuie doar să o vizualizezi. Gândește-te ca ești deja la volanul ei, că o ai, că o conduci. Nu te mai gândi la banii pe care nu-i ai să o cumperi. Nu ai nevoie de ei. Trebuie doar să crezi că vei avea mașina visată. Bucură-te de ea, doar este mașina ta. Universul va avea grijă să-ți dea tot ceea ce-ți dorești. Lasă-l pe el să-și facă treaba. Ceea ce ai tu de făcut este simplu. Bucura-te de ceea ce ai deja!



Dacă îți place să călătorești, ce te oprește? Banii? Sunt doar simple hârtii. Nu ai nevoie de ei. Bani au mulți oameni și degeaba... Ție îți place să vizitezi locuri necunoscute, exotice, îți plac marea, muntele, Parisul, Moscova, piramidele. Unde vezi tu aici bani. Vizualizează ceea ce vrei să vizitezi și, cu siguranță vei ajunge acolo. Nu banii te împiedică ci lipsa ta de credință că este posibil să ajungi acolo unde visezi.

Orice vis este posibil, banii sunt un mijloc nu un scop. Vizualizează un morman de bani în care să te scalzi, numai așa... ca distracție și vei vedea ca este posibil. Într-o zi te vei trezi în aceasta ipostază și iți vei aduce aminte că deja te-ai bucurat de asta.
Banii sunt un mijloc, nu un scop!!! Legea Atractiei funcționează și în cazul ăsta.
Asta este Legea Universală - Legea Atracției!

ClickLink.ro Smarty Web Director Director Web Gratuit - SEO Friendly Director web Director de resurse web Blog Director Web de Top